Nepresušne mogućnosti tarota

mogućnosti tarota

Tarot nije jednosmjerno sredstvo za predviđanje budućnosti, on je mehanizam koji nam omogućuje da spoznamo sami sebe. Tarot je vrijedan alat koji se može koristiti za meditaciju ili afirmaciju koje mogu iz temelja promijeniti naš život. Najprije sami sa sobom trebamo raščistiti što želimo imati u životu, a potom izaberemo kartu koja to simbolizira kao što je na primjer karta ljubavi, zdravlja ili pak bogatstva.

Usredotočite se na kartu i pokušajte upiti svaki detalj s tarot karte. Ponavljajte postupak sve dok i zatvorenim očima ne možete savršeno opisati izabranu kartu. Ako vam karta pruža ono što ste zamislili, postavite je na vidljivo mjesto i na taj će vam način cijeli dan biti na pameti. Tim ćete činom potaknuti svoj um da razmišlja o željenom cilju i počet ćete privlačiti potrebnu energiju.

Tarot se osim za meditaciju može koristiti za proučavanje arhetipskih simbola

Riječ je o znakovima koji su ukorijenjeni u našoj psihi, a posljedica su odgoja i proživljenih iskustava. Oni su univerzalni izrazi uobičajenih ljudskih nagona i mogućnosti, a omogućuju nam da bolje „čitamo“ druge ljude i razumijemo njihovo ponašanje. To nam može olakšati snalaženje u različitim ljubavnim ili poslovnim situacijama. Odgovore na ta pitanja i smjernice možete pronaći u razgovorima s tarot majstorima iz našeg Tarot centra.

Život pred nas stavlja različite kušnje koje nije uvijek lako prebroditi i ako vam se čini da ne možete dalje, obratite se našim priznatim stručnjacima. Njihove su telefonske linije otvorene od 0 do 24h, a svojim će vas savjetima i brižnošću izvesti na pravi put. Tarot centar emanentne stručnjake iz područja ezoterije koji svakom klijentu pristupaju na poseban način i pružaju mu uvid u nove mogućnosti i rješenja. Samo nazovite i pružite sebi i nama šansu da vam pomognemo!

Eminentni stručnjaci bave se tarotom, numerologijom, viskom, runama, vidovnjaštvom i skidanjem uroka. Oni odgovaraju na sva vaša pitanja bez čekanja i svojim vas savjetima vode do rješavanja onoga što vas muči. Možete im se obratiti u bilo koje doba dana ili noći. Tarot centar radi od 0 do 24 i svoja vrata drži otvorenima sedam dana u tjednu. Obratite nam se s povjerenjem jer već sutra jedan poziv može promijeniti vaš život.