Zablude o tarotu

zablude o tarotu

Varalice, šarlatani, heretici, vračevi… – samo se neki od naziva kojima su se tarot majstori nazivali tijekom povijesti, a sve zahvaljujući zabludama koje, nažalost, nisu nestale ni do dan danas. Tajnovitost koja se veže uz tarot samo je pobudila razne kontroverze i spekulacije s kojima su jako dobro upoznati tarot stručnjaci iz područja ezoterije. Vjerovanje koje je još uvijek rasprostranjeno jest da trudnice ne smiju doći u dodir s tarot kartama. A sve zbog neutemeljenog straha da su karte pod utjecajem negativnih sila i prizivaju probleme svima koji s njima dođu u kontakt. Sve to pobijaju tarot majstori, koji za sebe kažu da su blagoslovljeni posebnim darom, a to je dar čitanja tarot karata i pomaganja ljudima.

Mračne se misli vežu i uz kartu „Smrt“, vjerojatno najpopularniji tarot kartu koja je na loš glas došla zahvaljujući bujnoj mašti brojnih filmaša. Ona ne označava fizičku smrt kako se to često vjeruje već simbolizira kraj, bilo da je to kraj ljubavne veze, poslovnog odnosa ili dosadašnjeg načina života.

Sve dileme koje imate vezano uz tarot i zablude koje ste čuli, riješit će naši tarot majstori koji iza sebe imaju desetljeća iskustva u proricanju budućnosti i rješavanju bezizlaznih situacija. Mnogi su skeptični i ne usude se tražiti pomoć tarot majstora, da bi na kraju žalili što se nisu prije javili. Nemojte čini iste greške, obratite se našem Tarot centru koji pod svojim okriljem ima najbolje stručnjake iz područja ezoterije. Zajedničkim snagama riješite svoje ljubavne, financijske ili poslovne probleme. Naš Tarot centar svoja vrata ne zatvara niti jedan dan u tjednu i radi od 0 do 24 h! Mi smo uvijek tu za vas, nazovite nas s povjerenjem!